Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (3.78 secunde)
Renunta la tigari si nu te stresa si iti va fi mai usor sa lupti cu hipertensiunea arteriala. Sursa: Ziarul de Iasi
Cauzele fizice care duc la scaderea dorintei sexuale masculine pot fi provocate de afectiuni cardiovasculare, de un consum excesiv de alcool sau de tigari.
Mai apar cazuri din astea, da-s pe sest, pe ascuns sa nu vad eu, mai rau ca traficul cu tigari netimbrate!
trufele pot preveni ciroza, cancerul si obezitatea.Daca cumperi un kilogram de trufe, nu mai ai bani de alcool, de tigari sau de mancare.
Tablourile expuse sunt lucrari de arta neconventionala executate, in tehnica mozaic, din tigari colectate de la fumatori in 2016, cand PROFI a lansat o invitatie simpla si atragatoare:
Controlul dependentelelor alimentare (dulciuri, tigari, alcool, droguri); Ce veti afla si experimenta in cadrul acestiu curs: - Veti invata Tehnicile de baza de eliberare emotionala-EFT.
India Aici traiul este unul ieftin, pretul painii fiind de 91 centi, iar al unui pachet de tigari de 1,53 dolari.
Deci, cati dintre voi reusiti sa duceti un mod de viata echilibrat, fara tigari, alcool, mancare fara grasimi, cu plimbari in aer liber si fara sa va enervati in trafic / pe copii / soti / amanti / parinti/ la job si din diverse alte motive?
contrabanda cu tigari scade pentru prima data in ultimul an si jumatate. Probabil ca se pregateste o ofensiva a fondurilor pentru europarlamentare.
Lucratori ai Sectiei 19 Politie au efectuat cercetarea la fata locului impreuna cu cadrele ISU, stabilind ca incendiul s-a produs ca urmare a unei tigari lasata nesupravegheata.
Valoarea totala a amenzilor a ajuns la aproape 5.000 de lei fiind confiscate totodata si tigari in valoare de 3.600 de lei.
Cosmin Mladin, liderul celei mai puternice grupari de contrabanda cu tigari din vestul Romaniei a fost capturat de politisti dupa ce i-a fost intinsa o capcana chiar de catre un apropiat.
energie electrica, gaze, benzina, tigari si bautura”. In scurta vreme de la aplicare, "revolutia” fiscala a guvernului isi etaleaza slabiciunile.
Iliescu este cel care a spus ca se simte ca la patruscinci de ani, asa ca baietii s-au gandit ca nu e nici o mare drama daca trimiti dupa tigari un tinerel politician, fie el si titrat.
Sa ignoram modul in care s-au scapat la declaratii rudele emotionate, in timp ce ziaristii au fost luati si instruiti pentru o varianta comuna a desfasurarii evenimentelor… Nici macar rudele nu au fost duse cu presul, din moment ce au stat cuminti si i-au asteptat acasa, in tot acest timp rugandu-se la Cel de Sus ca fiul fumator sa-si primeasca ratia zilnica de tigari, nu sa il tina in viata!
Acum va trebui sa ne obisnuim sa dam 50 de bani pe o piine, 1 leu pe un bilet de maxi-taxi si 3 lei si ceva pe un pachet de tigari.
revocarea deciziei privind anticipatele, desi erau, in sfarsit, stabilite de comun acord intre PD si PNL, a venit ca urmare a unei intalniri intre Tariceanu cu un important om de afaceri, un ziarist care are afaceri cu acesta, si, in cele din urma, cu un reprezentant al unei mari firme producatoare de tigari.
Faxul continea informatii concrete despre un transport de tigari de contrabanda pe un aeroport militar, in care autoritatile erau implicate.
Faxul continea informatii concrete despre un transport de tigari de contrabanda pe un aeroport militar, in care autoritatile erau implicate.
Adusi in sapa de lemn, ca sa supravietuiasca, se indeletniceau cu cresterea viermilor de matase, o veche pasiune de familie, si devenisera negustori. Practicau un comert ad-hoc, un fel de troc, schimband tigari „Nationale“ si „Marasesti“ pe porumb.
google-analytics.com